Wat is een levenscoach?

Life coach Amsterdam

Het hebben van een coach betekent dat je iemand hebt om mee te praten en een vorm van advies en hulp. Sommige mensen kunnen denken dat ze niemand in hun leven hebben en dat ze in een sleur zitten. Ze weten niet zeker wat hun doel is in het leven en ze weten niet zeker wat ze zouden moeten doen en waar ze hun inspanningen en tijd op zouden moeten concentreren. Voor deze groep mensen is het vinden van een coach voor zelfverbetering een recept voor “bow-tiedgoals”.

A. Wat is een levenscoach ?

1. Een life coach is iemand die mensen helpt om beter te worden in hun dagelijks leven. Om te beginnen hebben mensen die kiezen voor een coach als onderdeel van het zelfverbeteringproces, vaak enige moeite om zich te committeren aan verandering.

2. Om iemand vooruit te helpen in het leven, helpt een zelfverbetering coach hem doelen te stellen en strategieën uit te stippelen.

3. De persoonlijke en financiële voordelen van het hebben van een life coach in het leven ook helpen hen sneller vooruitgang te boeken met deisance vanJECTIVEZweet. angsten zijn meer geneigd om te blijven hangen wanneer ze leven in deze comfort zone, slapend en geïsoleerd.

B. Wat doet een levenscoach?

1. Een coach helpt je doelen te stellen en te bereiken, eerst in je hoofd en dan in je daden en gedrag.

2. Coaches zullen u verschillende hulpmiddelen en strategieën aanreiken om uw persoonlijke doelstellingen te bereiken.

3. Een goede coach houdt u verantwoordelijk en herinnert u aan uw inzet, ook als het niet goed lijkt te gaan.

4. Een coachingsproces is vergelijkbaar met het principe van coachingsnormen. Een coach houdt je coach-normen meestal hoger in het vaandel.

C. Vergelijkbaar met een cliënt die een externe begeleider heeft gezien, begeleidt een coach u naar uw eigen realisatie.

DE COACH

De juiste coach kan je leven een andere wending geven en je helpen je levenslange doel te bereiken. Je moet er natuurlijk wel voor zorgen dat je de juiste kiest.

DE REDENEN 1. U moet de sprong wagen door het anders te doen dan u het nu doet.2. Er zijn velen onder ons die wanneer we doelen stellen of dichter bij onze doelen beginnen  te komen, er een punt komt waarop onze motivatie om voorwaarts te blijven bewegen plotseling afzwakt. 3. Je coach moet iemand zijn die je hebt leren kennen in persoonlijke communicatie 4. De cliënt heeft misschien een eigen coach nodig om de hulp te krijgen die hij nodig heeft zonder dat hij in de loop van zijn traject tot nu toe opnieuw geholpen moet worden.

WAT MEN ZOU MOETEN ZEGGEN IN DE DINGEN WAAR ZE OVER PRATEN 1. Lof is opgewekt met de verbeterde wereld waarin wij leven. 2. Nederige complimenten zijn een wijze manier om iets te zeggen dat bedoeld is om de zwakheden die door je coach komen te bekritiseren.3. Door dit te doen, blijven de coaches ook op die gebieden die verbetering behoeven. 4. Als je coach het over zelfverbetering heeft, is het duidelijk dat een coach op weg is naar zelfverbetering. WAT TE ZOEKEN IN EEN LEVENSCOACH 1. Motiverend vermogen. Wordt uw coach gedreven door de drang om de wereld te winnen? 2. Verlangen. Zal de persoon die je coacht een sterk verlangen hebben om zijn of haar doelen te bereiken?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.