Ontspanningsmassage

Ontspanningsmassage Tilburg

 

Wat is een ontspanningsmassage?

Een ontspanningsmassage is een zachte, directe en diepe weefselmassage en is een uitstekende manier om stress te verminderen en ontspanning te bevorderen. Het helpt om het lichaam te revitaliseren, te conditioneren en te verstevigen en stimuleert de organen die de belangrijkste functies van het lichaam controleren.

Wanneer moet je een ontspanningsmassage geven?

Elke keer dat je je ontspannen en verjongd wilt voelen. Het kan worden gegeven als een geschenk of gebruikt als een meditatie-instrument. Een ontspanningsmassage kan worden gebruikt om je door elke overgang in het leven te helpen, of het nu zwangerschap, golven van depressie, of gewoon ouder worden is.

Wat mag u verwachten van een ontspanningsmassage?

De hele sessie duurt 15 tot 20 minuten. Eerst ga je liggen, op je rug of op je buik, en krijg je een reeks arm-, hand- en mondoefeningen om de spanning in je lichaam los te laten. Uw instructeur kan u ook door enkele ademhalingsoefeningen leiden. Als onderdeel van de oefening kunt u ook een steamer krijgen om te gebruiken, die u in staat stelt diep adem te halen en spierpijn kan verlichten. De steamers kunnen tijdens de sessie bijgevuld worden.

Zodra alle technieken van de lichaamsontspanningsmassage zijn uitgevoerd, kan uw instructeur met u praten over uw sessie en eventuele specifieke ontspanningstechnieken die u gebruikt. Enkele van de technieken die gebruikt kunnen worden zijn:

o Diepe weefselmassage

o Nek- en schouderophalen

o Sc verlengingen

o Zijdelings

inconsistente ademhaling

o Genade

o Motorische oefening

o realisatie

o jaareinde

of tot ziens

of doet denken aan

o terug naar binnen

o terug naar buiten

o sprinkhaan

o ractoriƫle rek

o zittende schaar

o pship

o vleugel

o vrije val

Lees meer:

Mindfulness Tilburg

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.