Laser ontharing Vs elektrolyse Laser ontharing Vs elektrolyse Laser ontharing

Permanent ontharen Rotterdam

 

Over het algemeen zijn elektrolyse, laserbehandelingen en epileren (of het verwijderen van een deel van het haar) de 300 Populairste Manieren Om Ongewenst Haar Te Verwijderen.

300 Populairste ontharingstechnieken:

De meeste van deze technieken hoeven maar één keer te worden uitgevoerd, maar het kan nodig zijn ze af en toe te herhalen. Ik heb persoonlijk mensen gekend die 300 meestal met succes hebben toegepast, maar niemand heeft ooit 100% garantie op permanente ontharing. Een paar behandelingen, zelfs maanden, maken een verschil, maar verspil je geld niet aan dingen die niet werken.

Laser Technieken

Laser-ontharing vs. elektrolyse

Laserontharing vs. epileren

300 meestal succesvolle, snelle en pijnloze behandelingen. Laserontharing is de techniek die het dichtst bij permanente ontharing komt. Het is nooit bewezen dat het steroïde is, en zelden heeft iemand beweerd dat het dat wel is. Het probleem ligt bij uw portemonnee. Als u minder dan 800 dollar te besteden heeft aan laserbehandelingen, dan moet u waarschijnlijk niet meer dan 800 dollar uitgeven.

Elektrolyse

Ongewenst haar laten verwijderen door elektrolyse is, net als laser, erg duur. Je kunt meer dan $ permanent ontharen met laser uitgeven. Maar voor iemand met slechts 1/25e van de haargroei zou het een lonende investering zijn. Zij zullen zich permanent van ongewenst haar kunnen ontdoen, en dit neigt naar de Bob’s lijst van dingen.

Met zowel laser als elektrolyse kan men de haargroei door behandelingen verminderen. Laser is echter de geschiktere behandeling, omdat het de haarfollikel veel dichter bij de huid detecteert, en plekken kan behandelen die elektrolyse niet kan. Ik behandel mijn plekken met beide procedures. Laser is sneller, en u kunt dezelfde laser gebruiken om haar op uw benen, oksels, bikinilijn, en UVA-plooien te verwijderen.

Het gebruik van elektrolyse om haar te verwijderen veroorzaakt permanente beschadiging van de haarfollikelzones die u wilt ontdoen van haargroei. Het is ook een dure behandeling. De pijn zal het waard zijn, dat wel. Ik heb mijn wenkbrauwen laten harsen. Ik ben blij met mijn No-No’s permanente ontharingssysteem. Ik was altijd zenuwachtig om mijn wenkbrauwen weer te laten doen. Ik heb tegen niemand iets gezegd. Grapje. Ik schaam me om het te zeggen, maar ik voel me er niet door gegeneerd. Oh, en ik hoef me ook geen zorgen te maken dat mijn wenkbrauwen weer pijn doen. Oh, en ik hoef me ook geen zorgen te maken dat ik geen baard meer kan staan. Wat die zin ook moge betekenen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.