Is je carrière er klaar voor?

Loopbaancoach Utrecht

Een loopbaancoach kan bijvoorbeeld specifiek advies geven over wat te doen om succesvol te zijn. Tegelijkertijd zal hij of zij zaken bespreken als het soort functie waarvoor een sollicitant/kandidaat geschikt zou kunnen zijn (5000 of 5500), het soort bedrijf waartoe hij of zij zich al dan niet aangetrokken voelt, het helpt om topsalaris en geldprojectie te bespreken, en de grotere en specifieke geografische regio’s waarvoor deze specifieke vertrouwenspersoon of -zoeker wil werken.

Als er professionele hulp beschikbaar is voor loopbaanbegeleiding, dat copinginstrument dat loopbaanveranderingen mogelijk maakt, waarom zouden mensen er dan geen gebruik van maken?

1. Omdat hij betrouwbaar is. Hij of zij is in wezen een loopbaanbegeleider en bereikt de International Professional Career Coach/ Coach.

2. Omdat hij steun biedt. De loopbaancoach zal aanwezig zijn in de fase van vooruitkomen. Wanneer de cliënt aan carrière werkt, of een carrière overweegt, zijn vragen als “Wat zou ik moeten doen? ” is hoe hij de antwoorden krijgt.

3. Om van carrière te veranderen en succesvol te zijn.

Momenteel is de belemmering voor carrièreplanning communicatie, software die gemakkelijk beschikbaar is, en de opties van een klein administratiekantoor dat veel van de planning per telefoon doet. De werkzoekende van vandaag kan op negen manieren hulp krijgen – boeken, een virtuele assistent, lokale bijeenkomsten, loopbaanworkshops, coaches, boeken, lessen, e-mail en zelfs sociale netwerken om de kans te vergroten dat anderen ervaring opdoen met het zoeken naar een baan.

Dist commissioner, een boek, vertelt het verhaal van een werkzoekende die een carrièreplan had dat begon met wat hij wilde worden. Hij kocht een banenplan en nadat hij naar een banenbeurs was geweest en met enkele werkgevers had gesproken, besefte hij dat hij niet genoeg ervaring had om webdesigner te worden. Dus besloot hij (onbedoeld) dat zijn plan was om verkoper te worden (ja, we kenden een verkoper). Hij bracht zichzelf onmiddellijk in een slechte situatie. Wat hij nu had was een vaardigheid om een klantenbestand op te bouwen en te onderhouden — maar hij had niet veel ervaring in de verkoop, noch voldoende contacten om hem naar het volgende niveau te brengen.

Ieder van ons heeft een plan voor ons, het staat opgeschreven. Wat het uwe ook is, het zal een hele uitdaging zijn om vooruit te komen als u specifieke vaardigheden mist of geen contacten hebt,

Er is een mooi sprankje hoop voor degenen die van plan zijn van loopbaan te veranderen door middel van een opleiding tot arbeidsdeskundige. Zij zullen langs de reis en het zal waarschijnlijk langer duren dan de route meestal,

Zakenpartners, netwerken, uitzendbureaus, coaching (voor de meeste mensen), loopbaanadviseurs, loopbaanbegeleiders, collega’s, coaches. Er zijn maar weinig afgemeten stadia – van soort baan, salarisniveau of opleidingsniveau – in het managen van een loopbaanverandering. Mensen eerst helpen voordat er sprake is van gevorderde vaardigheden – waarbij natuurlijk moet worden bedacht dat de bronnen uiteindelijk alle regels van het spel maken – is meestal moeilijk.

Lees meer

Spirituele coach

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.