Hypnotherapie – Is Hypnotherapie een Goed Alternatief voor Hypnotherapie

Hypnotherapie Vlaardingen

Hypnotherapie is een klinische benadering die wordt gebruikt om zeer veerkrachtig gedrag te beheersen. Het wordt gebruikt sinds de jaren 1960. De therapeuten zijn opgeleid om u in een trance-toestand te brengen en u dan positieve suggesties te geven om uw gedrag en gevoelens te veranderen. De redenen waarom hypnotherapie succesvol is, is omdat de persoon in de hypnotherapietoestand ook zeer suggestief is. In tegenstelling tot drugs is hypnotherapie eigenlijk een veilige, niet-verslavende, en zeer pijnloze vorm van therapie. Omdat hypnotherapie ook zeer suggestief is, wordt het op het internet vaak gecombineerd met NLP. Hypnotherapiepractici hebben de ervaring om te weten hoe ze een zeer suggestieve toestand kunnen voorspellen en opwekken.

Als u de laatste tijd bij een hypnotherapeut bent geweest, en dit was uw eerste bezoek, zult u vaak het gevoel hebben dat u in een donkere kast zit. Ik herinner me dat hypnotherapie werd beschreven als een vreemde vorm van therapie, omdat we het aanvankelijk moeilijk vinden te geloven dat een hypnotherapeut echt aan ons zou kunnen werken, maar als ze hard en met enthousiasme werken, vinden veel mensen zichzelf in hypnotherapie en genieten ze van de ervaring om hun eigen problemen te genezen.

Iemand in een trance-toestand brengen en hem alle positieve suggesties geven is waarschijnlijk het soort therapie dat je in het verleden hebt meegemaakt. Hier gaan we met kop en schouders de toekomst in, want het is keer op keer bewezen dat mensen tolkVal, bol zwevend Medische Hypnose Hypnotherapie hebben.

Hypnotherapie is een geweldige benadering van genezing, verbetering van het geheugen, ontspanning, stressvermindering, pijnbestrijding, gewichtsverlies, tieners, behandeling van drugs, rookverslaving, sportprestaties, en zo ongeveer alle andere problemen die je zou willen oplossen. In feite liggen de meeste van onze problemen in het onderbewustzijn, het deel dat de meeste van onze gedragingen en emoties in stand houdt. In neurolinguïstisch programmeren wordt daar vaak naar verwezen als je onderbewustzijn. We gaan naar dit onderbewustzijn en het zal discretie gebruiken om te manifesteren waar we ook maar aan denken.

Dit betekent dat als je wilt werken aan veelvoorkomend gedrag zoals roken, of een paar borrels te veel drinken, afkicken van stress, pijn, niet boos worden, enzovoort. Wat gebeurt als we door de dag gaan. Elke keer als iemand je zegt iets niet te doen en je doet het toch. Pijn en stress verlichten, gewicht verliezen, pijn verminderen, dat zijn de zaken waar de hypnotherapeut aan kan werken. En ze kunnen het doen met hoge niveaus van suggestibiliteit. De meeste mensen zullen dit al gemerkt hebben als ze hypnotherapie hebben overwogen. U zult vaak merken dat hypnotherapie veel vragen met zich meebrengt.

Het is de deskundige hypnotherapeut die u kan bewerken in uw meest suggestieve staat om goede resultaten te krijgen. Als de hypnotherapie sessie voorbij is kan de therapeut je weer terugbrengen naar het bewuste niveau. We zullen leren om meer suggestibel te zijn en leren om ons eigen gedrag te kiezen terwijl we door het leven gaan. Hoe meer je verwacht te leren, hoe meer ze kunnen doen. Je zult het vinden. Je schouders zijn misschien een beetje gezakt.

Wat kan de hypnotherapeut doen ? Laten we eerlijk zijn, er is allerlei informatie beschikbaar voor ons als we maar lang genoeg wachten om te kijken. Het Internet staat vol met websites en informatie over hypnotherapie. Mijn favoriete site om te bezoeken is Hypno-freedom. Het is een hele verzameling van hypnotherapie artikelen en producten om je leven opnieuw in te delen en te focussen. Ze kunnen helpen bij pijnbestrijding, gewichtscontrole, stressreductie, woedebeheersing, sportprestaties, studiegewoonten en nog veel meer.

Hypnotherapie is niet alleen een techniek om te genezen, het kan ook gebruikt worden om je lichaam en geest te verbeteren. Hypnotherapie kan iemands vaste gedrag her programmeren en obsessief gedrag zoals nagelbijten, roken en eten. Dus de volgende keer dat je op een feestje bent, op een afspraakje, of thuis zit; onthoud dat hypnotherapie om de hoek is.

Lees meer

Spirituele winkel

Reiki

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.