How to Be Beautiful and Beautiful

close-up shot van een onherkenbare vrouw die een voetbehandeling krijgt in een spa - pedicure stockfoto's en -beelden

Z-fundamentalistische christelijke Bijbelbeschrijving van de vrouw in 1 Petrus 2:1-4, "Wees ezel van het volk en sta open voor iedereen, onbevreesd mooi."

Vrouwen zijn tegenwoordig zo geobsedeerd door fysieke schoonheid dat we het slachtoffer zijn geworden van oppervlakkige en oppervlakkige normen van schoonheid. Het is moeilijk te weten waarom, maar zulke lage normen zorgen ervoor dat veel vrouwen zich verward, gefrustreerd en boos voelen.

Als we naar beroemdheden kijken, zien we ze niet als mensen, maar als een mooi lichaam dat ze hebben geperfectioneerd en een baan die ze mooi houdt. In plaats daarvan beschouwen we ze als objecten die beoordeeld moeten worden. Het zijn geen mensen, het zijn zelfs geen bewuste mensen. Alleen al het gebruik van verschillende huidverzorgingsproducten of haarbehandelingen heeft ze nog aantrekkelijker gemaakt voor het oog van een getraind oog.

Mensen zeggen al jaren dat natuurlijke schoonheid dood is. Ze hebben het mis. Maar ja, echte schoonheid zit alleen van binnen. Echte schoonheid moet je van binnen zoeken. Als je wilt weten hoe je mooi kunt zijn en waar je op moet letten bij uiterlijke vrouwen, kies dan zwangerschap als je tijd van noodzaak. Zwangerschap is de tijd waarin je lichaam letterlijk een baby wordt, van binnen wacht je om geboren te worden. Zelfs als u niet zwanger bent, kunt u nog steeds een baby krijgen door middel van in-vitrofertilisatie (Human Steroid).

Als u wilt weten hoe u mooi kunt zijn en waar u op moet letten bij zwangere vrouwen, vraag het dan aan uw arts. Uw arts is degene die u kan vertellen over alle voedingsplannen (dieet en kruiden) die u zullen helpen gewicht te verliezen en het gewenste gewicht te behouden. Er is een voorbereidingsperiode voor moeders, waarin hun lichaam een ​​groeispurt doormaakt, ze afvallen en nog groter worden. Als je op zoek bent naar echte schoonheid en echte gezondheid, zal zwangerschap je donkerste nacht zijn, maar je kunt het omarmen en er het beste van maken.

Neem tijdens de zwangerschap zelf alles wat je in je hand hebt. Zelfs als je denkt dat je geen tijd hebt voor afhaalmaaltijden, zul je merken dat het weken tot zelfs maanden kan duren om de dingen te vinden die je nodig hebt. Maar het belangrijkste dat je neemt, zijn de zwangerschapsvitamines. Deze zullen je voorzien van energie, voedingsstoffen en een verhoogd metabolisme. De vitamines die je nodig hebt tijdens de zwangerschap kunnen vitamines zijn die je nog nooit eerder hebt gezien. Het kan een uitdaging zijn om de juiste vitamines te vinden, vooral als je niet zeker weet welke vitamines voor jou zullen werken.

teryglycylaminoethanol, eth, laries Codeïne, abrikozenpitolie, ricinusolie, kokosolie, zijde-aminozuren, multivitaminen

Als u niet zeker weet welke vitamines voor u werken, kan uw arts u helpen. Ze weten wat elke vitamine correct zal doen. Als u multivitaminen neemt, zullen multivitaminen die uw favoriete vitamines bevatten u helpen. Als u gewicht wilt verliezen, kunt u uw inname van noten, rozijnen, rood vlees of zalm verhogen. En met zaken als zwangerschap, gewichtstoename en borstvoeding wil je misschien wat bohea toevoegen. Tijdens zwangerschap, bohea en zwangerschap kan een dieet lastig zijn, dus uw arts zal u waarschijnlijk bellen als ze aan het einde van haar eerste trimester geen resultaten ziet.

Ten slotte, tijdens het geven van borstvoeding worden je hormonen gek en nadat de opvoeding van je kind zijn tol eist van je lichaam, heb je wat extra hulp nodig voor je botten. Zwangerschap is het moment om echt voor jezelf te zorgen. Je hebt zeker wat hulp nodig bij je uiterlijk als aanvulling op de kleine baby die in je groeit. Denk er over na; goede genen, ondersteunende familie en een beetje extra pep in je stap zullen zeker van pas komen. Beste van alles; je hebt hard gewerkt voor de resultaten, dus keer niet al het goede werk terug dat je hebt gedaan met een stressvol leven.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.