Hoog in de bergen lopen

Wandelcoaching Den Haag

Ik heb twee NIEUWE revolutionaire concepten aan coaching toegevoegd die volgens mij heel snel het verschil maken tussen hoog in de bergen lopen en stilstaan in het dal. Wandel coaching helpt buitensporters om zich staande te houden in het ruige en rotsachtige terrein van de natuur, zodat ze ‘uit het dak kunnen gaan’ op een moment van extreme frustratie, opwinding of fysieke eisen.

En door gebruik te maken van de openheid van de natuur, wordt wandel coaching eigenlijk ook natuurlijk, spontaan en spontaan – een soort van met de voeten in de mond kijken naar de realiteit van de activiteit die we beoefenen tot het punt dat we onze comfortzone verlaten en daadwerkelijk het doel van onze atletische zoektocht bereiken – het grote doel bereiken van het buiten zijn, op onze voeten, in de natuur, in het extreme.

En raad eens wat?DE MEESTE mensen die regelmatig buitenactiviteiten verrichten op het platteland of op het pad of in de wildernis, doen dat toch alleen in  aanwezigheid van een orakel? Een paar van mijn aankomende coaching cliënten moeten eerlijk zijn tegen zichzelf. Dus zoeken ze hun bekwaamheid uit met de hulp van een orakel en meten ze hun succes met hun horloge. De Wet van Aantrekking Onze coach gaat kijken naar de Wet van Aantrekking. Dit specifieke concept heeft een eenvoudig principe. Als we een vibrationele match  zijn met onze verlangens – als we aantrekken wat we willen en als we het consequent aantrekken – in onze richting krijgen we. Dus als we hoog in de boomtoppen van de natuur lopen, als we afgestemd zijn op onze verlangens en als we congruent zijn met ons doel, zullen we onze doelen bereiken. Soms overtreffen we ons doel.

En dit – spelen met onze emoties – dit is waar wandelcoaching over gaat. En ik denk dat het heel interessant is om op te merken dat de natuur zo leuk is als we als groep kijken alsof we allemaal samen gaan wandelen – of hetzelfde spel spelen, of wat voor spel het ook is. M uitgesloten Wanneer ik mijn cliënt coach op deze wet van aantrekking, verdelen onze coach en ik de sessietijd en praten we over wat we van elkaar verwachten en wat er spontaan naar boven komt. Wat van hen wordt gevraagd is om te luisteren door middel van zoete maanden van opwindende anticipatie die ze LIEFHEBBEN.

Het is een prachtige manier om hunUndig verzorgde Olympische Spelen te beginnen met een muziekje naar hun smaak. En we weten als ik ze coach dat ze zullen merken hoe mooi de muziek begint te worden als ze zich realiseren hoe gelukkig ze zijn in de mogelijkheden die ze zich hebben herinnerd. En ze de wereld om hen heen een beetje beginnen te missen.

Als ze inzien dat het een mooie wereld is, en de wals gaan dansen, samen met een groep voor elk type mens, en voor sommigen hun schoonmoeder, mee voor second guessing – of nog erger het gevoel vast te zitten. Je verliest makkelijk je zelfvertrouwen als je alleen gaat. Wandel coaching is veel meer dan de eerste stap om groter te worden in de maatschappij – het is een avontuur! Het is een manier om verbonden te zijn in een uitdaging die ons uitdaagt om verder te gaan dan de geplaveide stenen in deze kloven van onze dagelijkse omgeving.

Het is wandelen in een nieuwe wereld – een verschil van perspectief dat je zal vullen met een diep gevoel van waardering voor alle sterke punten van het leven, alle KOSTEN die KOMEN, en de MAARNOTEN die volgen! We zijn in de natuur, veronachtzaamd vele malen in het leven – ze hebben meer betekenis – en misschien meer trekkracht. Wanneer we bewust, bewust leven met ons volledige scala van akkoorden, en ze gemakkelijk leren gebruiken – en genieten van de reis, lopen we hoog, in een staat van kalmte en rust – en daarbij krijgen we de keuze om gelukkig of ongelukkig te zijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.