Hoe word je een goed verzorgde

 Barber Utrecht

 

Het is niet nodig van tevoren te bellen en een afspraak te maken. Dat levert meestal gemengde resultaten op. De Barber kan alleen het hoofd van een man uit een snede zien komen. Hij kan op geen enkele manier weten of uw hoofd te groot of te klein is. De man kan een klein kapsel hebben of hij kan er helemaal geen hebben.

Een kapsel laten knippen door een echte kapper heeft enkele voordelen. Hij kan je leren hoe je je moet scheren, kan je haar stylen en het in goede conditie houden. Plus, je krijgt een echte gladde scheerbeurt. Maar je moet steeds teruggaan, want de kapper is niet je persoonlijke verzorgingsinstructeur.

Stel je voor dat je naar een salon gaat om je haar te laten knippen. De stylist weet precies welk kapsel bij uw gezicht past. De kapper daarentegen, weet misschien niet precies welk kapsel bij uw gezicht past. Je haar wordt bij elke klant anders gestyled. Je moet uitzoeken waarom en elke keer voor hetzelfde kapsel met dezelfde kapper gaan.

Salonbedden zijn voor watjes. Ze hebben chique stoelen en kroonluchters en beweren dat ze iemand leren voor zichzelf te zorgen. Ze plagen je ego en vernietigen je gevoel van eigenwaarde. Zoek een goede kapper die je een goed gevoel over jezelf geeft en je tegelijkertijd ontoereikend voelt. Dat is de enige manier waarop je zult leren hoe je een goed verzorgd persoon moet zijn.

zinloze drukte

Er is niets mis mee om je haar af en toe te trimmen of te knippen. Als je het haar knipt als het nat is, voorkomt dat het in de knoop raakt. En als je het niet mooi vindt, kun je het laten uitgroeien. Inlegkruisjes zijn niet sexy. Kort haar knippen kan een trucje van de schoonheidsspecialiste zijn om je extra geld te laten uitgeven.

minder tijd voor de spiegel

Het is belangrijk om een spiegel voor je te hebben. Het herinnert je er niet alleen aan wat je draagt, het helpt je ook beslissen hoeveel je wilt uitgeven. Vergeet niet dat de menselijke vorm altijd verandert, maar de vorm van uw taille hoeft niet drastisch te verschillen van wat het vroeger was.

volledig gekleed en verzorgd

De juiste kleren dragen staat je goed. Niet altijd wat je denkt. Soms laat wat je draagt zien wie je bent. Je schouders zijn strakker. Weet je waarom? Omdat je de tijd hebt genomen om je haar goed te laten knippen. Je nieuwe kapsel zegt veel over jou. Het laat zien hoeveel moeite je in je uiterlijk hebt gestoken. Goed gekleed is een prima voorbeeld.

Je hebt niet altijd de tijd om jezelf op te knappen. Een ontbijtje eten, naar de sportschool gaan en je nagels lakken zijn enkele van de vele dingen die je kunt doen. Gezond eten en fysieke dingen doen helpen allemaal bij de manier waarop je je voelt. Voordat je een banaan als ontbijt naar binnen werkt, moet je even lachen en een zuccatoorn voor je neus knallen.

Lees meer:

Dames kapper Utrecht 

Krullenkapper Utrecht 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.