Hoe word je de persoon die je wilt?

Persoonlijke ontwikkeling training

Een van de belangrijke onderdelen van persoonlijke ontwikkeling is het proces van leren.” “Een vriend zijn is kracht; een minnaar zijn is zachtmoedigheid; een leraar zijn is wijsheid en kunst. Maar je volledige potentieel realiseren is deze kwaliteiten produceren, en door middel daarvan anderen in staat stellen de persoon te worden die ze hopen te zijn, en zouden moeten zijn.”

Het is een eenvoudig proces dat de meeste succesvolle mensen kennen en vaak delen om anderen te motiveren. We hebben allemaal onbewuste angsten die ons elke dag tegenhouden. Voor degenen die ons toestaan ze te negeren en te verdragen, worden ze een deel van ons dagelijks leven. Het is belangrijk dat we ons daar bewust van zijn als we naar zelfontplooiing toewerken. Een van de eerste stappen om simpelweg de persoon te worden die je wilt zijn, is anderen toestaan je te zien zoals je bent en de keuzes die je maakt.

Hier zijn enkele voorbeelden: Wat je draagt trekt de aandacht – draag je kleding die extreem onthullend is voor anderen? Draag je kleding waar mensen zich over verwonderen? hoe u mensen noemt, geeft uw mening weer. Stoort het u als mensen u vragen hen terug te bellen? Hoe u zich na het werk ontspant is een juiste boodschap, is uw kantoor comfortabel en ontspannend, of kiest u ervoor om ’s avonds laat te werken en bent u het niet eens met de regels voor het gezin?

Je hebt dus altijd een keuze. Je kunt besluiten om een bankzitter te zijn die mensen naar je laat kijken of je kunt besluiten dat je toekomstige succes zal zijn of je al dan niet aan de verwachtingen van anderen kunt voldoen. Als je niet in staat bent om aan de verwachtingen van anderen te voldoen, zal er geen ruimte zijn voor groei. Dit is slechts één eenvoudig voorbeeld van vele, maar het is een beginpunt voor u om kleine stappen te nemen naar een gelukkiger en succesvoller leven, en u heeft meer controle over het proces van “Bouwen aan uw Succes”.

tweak dan door sprankeling toe te voegenHet denken op een bepaalde manier leidt vaak tot levenservaringen en routes voor actie. Omdat we ons vaak niet bewust zijn van onze acties en reacties, of beter gezegd niet toegeven dat ze bestaan, zorgt verandering en gelukkiger zijn ervoor dat mensen je opmerken. Het is tijd voor jou om je open te stellen. Verbeter je bewustzijn van jezelf en de omgeving. Op die manier zul je, wanneer je iemand voor het eerst ontmoet, in staat zijn hem met gemak te vertellen wat je wilt en of hij deel van je leven wil uitmaken. Als het een potentiële vriend is, waarom dan niet de gelegenheid aangrijpen om een gesprek aan te knopen, zodat u vriendschappen kunt opbouwen met mensen die u graag wilt ontmoeten.

Succesvol worden – uw succes gaat de manier veranderen waarop mensen denken over zaken, relaties en het leven. NaastProfessionele Ontwikkeling(ikarp),kun je ook meer vervuld geboortekind worden. Ik heb geen speciale toegang tot succesvol worden, maar mijn opvattingen evolueren en blijven zich aanpassen aan de uitdagingen van het leven. Als u geïnteresseerd bent om meer te weten te komen over hoe ik u kan helpen bij uw persoonlijke ontwikkeling zelf, geen grote keuze.

Lees meer

Business Coach

Talentontwikkeling

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.