Hoe vind je een goede kapper

hair salon situation - kapper stockfoto's en -beelden

Problemen met haaruitval, roos, beschadigd haar, gespleten punten enz. komen vaak voor in de winter. Deze problemen worden verergerd door een gebrek aan eiwitten en schadelijke extreem hete strijkijzers. Vaker wel dan niet ontstaan ​​dergelijke problemen door verkeerde of niet-effectieve haarverzorging. De sleutel tot effectieve haarverzorging is begrijpen hoe elk haar reageert op styling en chemicaliën.

De eerste stap om te overwegen bij haarverzorging is om het haar te voorzien van een geschikte shampoo en conditioner. Gebruik milde shampoos en milde conditioners afhankelijk van de conditie van het haar. Het is niet nodig om het haar dagelijks te wassen, maar het is wel nodig om het om de andere dag schoon te maken. droog het goed af met een handdoek en gebruik vervolgens een föhn. Probeer ook de wassalon-zelfbewaterende schuur alleen te draaien. Het is beter om regelmatig te wassen dan ze niet te gebruiken.

De volgende stap is om het haar te voorzien van een geschikte conditioner. Het is vereist om een ​​conditioner te hebben die is samengesteld voor het haar. Als de conditioner vettig is, moet deze onmiddellijk worden uitgewassen. Draag de conditioner samen met shampoo gedurende minimaal 2 uur om de conditioner volledig te verwijderen. De conditioner moet over de gehele lengte van het haar worden gebruikt, inclusief de hoofdhuid.

De volgende stap is het drogen van het haar. Nachtcrèmes zijn goed voor het haar, maar ze zullen het stof en vuil alleen verwijderen als de gebruiker een hoofdhuidmassage uitvoert. De reden voor het uitvoeren van de massage is om daar de nagelriemen en massageolie te openen. Het vet en vuil kan worden verwijderd door te schrobben. De juiste manier van scrubben is om eerst de vingers in het vuil en water te steken en daarna met de vingers over de hoofdhuid te wrijven. Dit zal het vuil en vet verwijderen en op de hoofdhuid masseren.

De volgende stap is om het haar te behandelen na het wassen of baden. Het masseren van de hoofdhuid met de vingertoppen is niet voldoende. Het moet worden gedaan met behulp van natuurlijke remedies. De gebruikelijke huishoudelijke producten zoals honing en eiwit zouden het beste zijn voor het haar. Er zijn bepaalde vruchten zoals avocado die ook helpen bij de behandeling van het haar. Avocado helpt bij het verwijderen van de dode huidcellen en is daarom ideaal voor het haar.

Krullend haar is erg delicaat en moet met zorg worden behandeld. Het is van het grootste belang om de juiste krultang en borstel te bezitten. Een ander strijkijzer dat wordt gebruikt om het haar te krullen is het Conair-ijzer en is overal verkrijgbaar op internet. Gebruik een sterk strijkijzer op middelhoge temperatuur en geen sausstrijkijzer. Krul vervolgens het haar met je borstel en houd de krullen ongeveer tien seconden vast. Laat het afkoelen en zet het dan tien minuten in de vriezer. Het haar blijft gekruld, zelfs nadat je het hebt gewassen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.