Hoe u de juiste make-up kiest

Lippen, Rood, Vrouw, Meisje, Sexy

Helaas zijn niet velen van ons gezegend met uitstekend personeel en capabele mensen om ons te helpen winkelen. Het is heel triest om te zien dat mensen vaak de wasruimte moeten gebruiken voor handdoeken en salades … smerig!

Onze ontwerpfilosofie is dat wanneer we onze kleding aandoen, onze garderobe halveren en onze schoenen vullen… we proberen ze bij de kleur van onze natuurlijke huid te laten passen. Alleen zo kunnen onze medewerkers en klanten zich welkom en positief voelen.

Door een consistent kleurenschema en thema te hebben, helpt het in de winkel- en salonomgeving. klanten en stylisten zullen beginnen te begrijpen waar onze winkel en diensten over gaan en zich welkom voelen.

Zwemkleding is voor veel mensen een groot probleem. Ze voelen zich slechter omdat ze iets moeten dragen wat ze niet willen. Langzaamaan kunnen we een sterke klantenkring opbouwen en het bedrijf professionaliseren.

Ons kleurenprogramma begint bij onze kleding. We willen dat de klant meteen weet of hij op het punt staat een salon binnen te gaan, kleding koopt die bij hem past. kleding kopen die trendy is en past bij onze omgeving.

Onze kleurenfilosofie is heel eenvoudig. Aanbevolen kleding is, nou ja, geschikt voor onze omgeving. Aanbevolen kleding is niet geschikt voor de salon.

Onze kleuren zijn een zeer belangrijk onderdeel van onze marketing en in het begin is onze selectie van kleuren eenvoudig. We beginnen met onze beste kleuren. Onze basis is veiligheidsgeel. Al het andere wordt ondersteund door deze kleur. Het is veiligheidsgeel omdat het de veiligste kleur is die er is. Al het andere wordt dan versterkt door deze kleur.

Daarna gaan we verder met meer verzadigde kleuren zoals oranje. Veiligheidsgeel is een mooie kleur die luxe en zelfs roze is. Het heeft een prachtige glans en glow. Je kunt deze lipstick alleen overdag of 's avonds dragen. Het zal met niets anders vermengen.

Als we 's avonds op de markt brengen, versterken we de warmte van roze met oranje. We versterken de veiligheid van oranje met geel. Je zult na het dragen van deze lipstick merken dat hij een prachtige glans aan je huid geeft.

Onze laatste kleuren voor dit seizoen zijn paars en rood. paars is de "it"-kleur voor de herfst. Ik hou van deze kleur. Het is sexy, koninklijk en luxueus. Kom zomer, en paars gaat op vakantie. Alleen te dragen wanneer nodig.

Gezichtspoeder moet over het hele gezicht en hals worden gebruikt. Het is een geweldig hulpmiddel om je make-up te fixeren. Het poeder helpt om een ​​afgewerkte look te creëren. Het egaliseert ook de huidskleur en mengt de foundation voor een vlekkeloze teint.

We use two formulas in our powder. 1. Normal to oily and 2. Combination to dry. The oily will create a shiny finish while the dry powder will create a natural look. You can use either together or separately.

Our foundation is a very important part of your overall look. It is applied after the powder. If you want a natural look, the makeup foundation should be a little darker than your natural skin color. If you want an evening look use dark green or brown.

Our base foundation color is neutral if we used the same as the face powder. If you have pink or yellow undertone in your skin it is best to avoid pink matches. You would be amazed as to how different your color undertones can be. A yellow or orangey undertone will give a false impression that your cheeks are pink.

Als je een rode ondertoon in je huid hebt, is het belangrijk om te onthouden dat deze kleuren een roodachtige ondertoon hebben, dus de make-up zou een stuk bleker moeten zijn, waarbij goud- of abrikozentinten de beste keuze zijn.

Blijf bij het kiezen van een blos ook weg van het gebruik van fruitkleuren. Dit kan onvolkomenheden benadrukken en je gezicht te rood maken.

Zorg ervoor dat u bij het aanbrengen van make-up beslist welke look u wilt. Ben je op zoek naar een natuurlijke uitstraling, iets onnatuurlijks, of iets daar tussenin. Bepaal wat je wilt dat je make-up doet en je bent op weg naar een succesvolle make-upervaring.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.