Hoe maak je je wenkbrauwen groter

Wenkbrauwen breda

 

Wil je weten hoe je wenkbrauwen werken? Hier is hoe:

Mengsel

Veel make-up artiesten geven de voorkeur aan een wenkbrauwpenseel met een schuine kop. Gebruik een föhn om het een paar seconden op te warmen voordat je gaat epileren. Epileer de verdwaalde haartjes die het dichtst bij je neus zitten. Gebruik een potlood om eventuele gaatjes in te vullen. Legitieme professionals gebruiken NOOIT een scheermes met een enkele snede. Het zal de textuur van je gezicht veranderen en je hoofdhuid verbranden.

Basis

Ten eerste moet je je wenkbrauwhaartjes bijknippen, als je die hebt. Tenzij je niet van plan bent om wenkbrauw make-up te dragen, moet je ook de gemiste haartjes bijwerken. Tijm, lavendelolie of andere kruidenpoeders kunnen worden gebruikt om je wenkbrauwen op te peppen en ze een aantrekkelijker uiterlijk te geven.

Als je geen wenkbrauwhaartjes hebt, epileer dan gerust je wenkbrauwen. Als je die haartjes weghaalt, zie je er verzorgder uit. En het beste van alles is dat niemand zal merken dat je weerbarstige wenkbrauwen hebt!

Waar moeten we beginnen?

Verrassend genoeg is het niet zo moeilijk om je wenkbrauwen te epileren als je deze basisstappen volgt:

Reiniging

Was eerst je gezicht om alle olie en make-up te verwijderen. Dit is een goed idee om te voorkomen dat oogmake-up of mascara zich vermengen met de verzorging van je wenkbrauwen.

Pluk één haar per keer. Pluk de verdwaalde haartjes buiten je hoofdlijn. Als je je klaarmaakt om naar bed te gaan, epileer je wenkbrauwen dan voordat je je aankleedt. Dit voorkomt een ‘uni wenkbrauw’ look.

Vormgeven

Vervolgens moet je je wenkbrauwen in vorm brengen. Veel vrouwen hebben niet de juiste vorm voor hun gezicht. Een ronde wenkbrauw laat je eruit zien alsof je altijd lacht, terwijl een scherp omlijnde wenkbrauw laat lijken alsof je te hard je best doet. Hier zijn de juiste antwoorden:

Ten eerste, zal dit helpen om je ogen groter te laten lijken. Om dit te doen, breng je een eyeliner aan op de bovenkant van je bovenste wimperlijn, en vul je de rest van je oog in met dezelfde kleur. Nu zou je een symmetrisch gezicht moeten hebben met een gedefinieerde lijn:

De volgende stap is het bepalen van de boog van je wenkbrauw. Om dit te doen, epileer je de haartjes tussen het midden en de buitenranden van je wenkbrauw. Het beste moment om te epileren is nadat je meer hoogte en volheid in je wenkbrauwen hebt aangebracht.

De laatste twee stappen zijn het opvullen van eventuele onvolledige gebieden, en het naar boven borstelen van je wenkbrauwen. De laatste stap is het aanbrengen van een mascara of wenkbrauwpotlood en het aanbrengen van een oogprimer, als je dat wilt.

Zodra je je wenkbrauwen hebt gedefinieerd, kun je de verdwaalde haartjes tussen je wenkbrauwen epileren om te voorkomen dat ze over het hoofd worden gezien. Epileren doe je met een gesteriliseerd pincet en in slechts één richting. Pluk je wenkbrauwen naar boven toe en zorg ervoor dat je de haartjes van onderaf plukt.

Het definiëren van de wenkbrauwen is de basisgedachte achter het hebben van een goede wenkbrauwvorm, maar je moet voorzichtig zijn met het opvullen van eventuele onvolledige gebieden. In plaats van je wenkbrauwen bij te knippen, moet je ze heel precies bijwerken. Dit zorgt ervoor dat de pincet die je gebruikt van het oog af wijst, zodat je je wenkbrauwen niet in het midden epileert. Vanaf daar kun je een wenkbrauwpotlood gebruiken om eventuele gaten op te vullen.

Ik vul graag mijn kale plekken, billen en het gebied tussen mijn wenkbrauwen in. Ik gebruik graag kleur om de gebieden te benadrukken. Als je de basisregels volgt, zul je geen problemen hebben met het invullen van je wenkbrauwen.

Ik gebruik graag een kleur die ik bij de hand heb. Ik gebruik graag lichtbruin wenkbrauwpotlood. Mijn moeder gebruikte die kleur ook toen ze haar wenkbrauwen verzorgde. Sommige van mijn vriendinnen gebruiken ook de wijnkleur.

Zijn er kleuren met appelbasisschaduw? Kleuren met gele ondertonen zijn meestal goed voor wenkbrauwen.

Een bleke of neutrale kleur is ook een goed idee.

Niet doen:

1. Overlijn blauw of paars.

2. Vergeet element schaduwen.

3. Maak een vorm die de natuurlijke vorm overdrijft.

Het is beter de wenkbrauwen naar buiten toe te fronsen dan de natuurlijke vorm te overdrijven, tenzij je de natuurlijke wenkbrauwbocht probeert te verbloemen, wat je gemakkelijk met een spuitje kunt doen.

Lees meer:

Acrylnagels Breda

Wimperextensions Breda

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.