Hoe maak je een cornrow?

 achteruitkijkschot van een vrouw met cornrows die buiten stellen - cornrow? stockfoto's en -beelden

Een cornrow is een soort kapsel, hoewel niet noodzakelijk een exacte replica van Afrikaanse tribale kapsels. Het verschil tussen cornrows en andere soorten kapsels is de lengte van het haar. Een veel voorkomend kenmerk bij gevlochten kapsels, cornrows worden op een enigszins romantische manier uitgetekend, een beetje zoals romantisch schrijven. Als je de aandacht op je lippen wilt vestigen, gebruik dan lippenstift in plaats van een kam en in plaats van een rubberen band zoals een start-stop die is ontworpen om die paar laatste haartjes op te vangen, gebruik dan een wimperkruller. Dit vestigt de aandacht op je lippen, niet op je haar.

Hier zijn enkele tips voor cornrows:

Begin met vers gewassen haar

Als je warrig haar hebt en je snel moet wisselen, zorg er dan voor dat je begint met vers gewassen haar. Je hoeft het haar niet opnieuw te conditioneren om de klitten te verwijderen en voordat je begint, kun je wat hete olie aan het haar toevoegen. Dit maakt het zachter en gemakkelijker om mee te werken.

secties

Je moet je haar afknippen. Als het echt cruciaal is, kun je het in vieren delen, hoewel dit gemakkelijker kan als je haar lang is. Haar is gemakkelijker om mee te werken als het een uniforme lengte heeft en je kunt dit gemakkelijk op een stoel of een bed doen. Je kunt het in vier of vijf delen, maar daarna kun je elke sectie eigenlijk maar in één richting beheren.

rocse controle techniek

Als je eenmaal één sectie in het haar hebt en je bent relatief even lang en je hebt het haar gelijkmatig over je hoofd verdeeld, dan kun je beginnen met vlechten. Plaats de haarvlecht uit de weg en zorg ervoor dat u de rest van uw haar uit de weg houdt.

Onderwerp het haar aan de juiste hoeveelheid spanning

Daarom is het belangrijk om het haar zo recht mogelijk te krijgen. Hoe meer spanning u kunt aanbrengen, hoe effectiever en mooier uw vlecht eruit zal zien, maar ook hoe meer moeite het van uw kant zal zijn om ze te doen. Begin met zoveel mogelijk spanning toe te passen, maar zorg ervoor dat je niet te veel spanning uitoefent.

Cdanage de elastische band  Cornrows Rotterdam

Als het eenmaal mogelijk is om het haar zo steil mogelijk te maken, of zo glad mogelijk, haal dan de elastische band van je haar. U kunt dan de elastische band gebruiken om twee delen vanaf de bovenkant van uw hoofd vast te zetten.

gebruik twee verschillende tinten oogschaduw

Als je donkere kringen wilt maken, gebruik dan een donkerdere tint oogschaduw dan je normaal zou doen. En als je je ogen groter wilt laten lijken, gebruik dan een donkerdere tint oogschaduw dan je normaal zou doen.

ervatieven

Nadat je de vlecht hebt voltooid, kun je een soort toner of conserveermiddel gebruiken om het haar lang mee te laten gaan. Het is aan jou.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.