Hoe kan ik mijn haar laten groeien?

Beautyblog

 

Naarmate huid- en haarverzorgingsproducten geavanceerder en veiliger worden, veranderen sommige Beautyblog hun hele structuur om vitaminen en supplementen in plaats van shampoo en andere verzorgende producten te gebruiken. Hoewel het veel veiliger is, kunnen stylisten en klanten door te kiezen voor een meer natuurlijke aanpak langer gezond haar en een gladdere huid krijgen.

Een van de meest populaire haarstijlen is de gelaagde bob. Het is in trek vanwege het gemak van stylen. Geen polsbanden of spelden meer voor een snelle updo. Geen gedoe meer om het haar in een strak vierkantje te persen. Trouwens, bobs met laagjes geven je alle ruimte om te liggen zonder dat je bang hoeft te zijn dat anderen je hangende schouders of een warboel van haar opmerken. Als je deze stijl nog nooit hebt gehad, is het inderdaad veel makkelijker te bereiken dan veel mensen denken. Er is immers geen reden waarom al je haar in een paardenstaart of knot zou moeten zitten om een gelaagde bob te bereiken.

Voor degenen die de tijd hebben om te zorgen voor elk aspect van deze stijl, is het proces zeker complexer. Als je ervoor kiest om al je haar in een paardenstaart te doen, is de volgende stap het vastzetten in een zijvlecht. Vlecht al je haar naar de achterkant van je hoofd en zorg ervoor dat je elke lok strak rond de vlecht trekt. Het laatste wat je wilt is dat al je haar vast komt te zitten in een paardenstaart, dus neem je tijd om ervoor te zorgen dat dit proces gelijkmatig gebeurt.

Als je haar in de vlecht zit, zet het dan vast met een haarband in dezelfde kleur als je haarkleur. Als een vriend of familielid je helpt om je haar vast te maken, kun je op hem of haar leunen voor steun. Als dat gedaan is, is het tijd om je vlecht op te knappen. Haarlijm is je beste gok hier, maar zorg ervoor dat je een type vermijdt dat lijkt op formaldehyde. Maak vervolgens het uiteinde vast en trek al je haar in je nieuwe stijl. De volgende stap is een kwestie van stijl. Als u uw kapsel hetzelfde wilt houden, moet u het rustig aan doen met de toevoeging van hairextensions. Begin met het verkrijgen van een basis gevoel voor de stijl en probeer dan elke lengte in een verscheidenheid van stijlen. fixes waarbij het extra haar direct op je hoofd wordt bevestigd. De tweede methode is om stukken aan je haar toe te voegen. Hieronder vindt u twee voorbeelden van hoe u dit extra haar kunt toevoegen:

1.Fusion: Het haar wordt in secties verdeeld en de extensions worden bevestigd met een föhn en kruller. Hete olie wordt verspreid tussen de haarextensies en bevestigd met een kam.

2.Bonding: Eerst worden de stukken haar vastgemaakt met een föhn en vervolgens verwarmd met behulp van een opzetstuk. Eenmaal verwarmd en bevestigd, worden ze samengevoegd met het doorgesneden haar. Dit is meer een “renheit Compositions”-techniek waarbij het haar met UVB-stralen wordt bespoten en vervolgens rond een metalen spike wordt gewikkeld die aan de basis van het gestylde haar wordt bevestigd.

Lees meer:

Beauty blogger

Skincare blog

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.