Hoe gebruik je wimpergroeimiddelen

Eyelash lift

 

Germall Effect

Germall effect is een veelgebruikte term wanneer een persoon last heeft van het verlies van wimpers. Het wordt ook door elkaar gebruikt als Eyelash lift.

Wat is Germall?

Germall is ook bekend als wimperproteïne. Het wordt meestal aangetroffen in de buitenste laag van het menselijk lichaam. Het beschermt onze ogen door schadelijke bacteriën en virussen tegen te houden. In onze hoofdhuid helpt het bij de groei van haar. Germall bevat ook ongeveer 52 procent zuurstof. Deze verbinding wordt veel gebruikt in de medische praktijk van Optic Genuity, samen met een breed spectrum van andere glasbehandelingen op recept.

Waarom Germall toevoegen?

Door geranium aan je tarweproteïne wimpers toe te voegen, krijgen je wimpers op een natuurlijke manier meer volume en lengte. De toevoeging van geranium aan wimpervezels zorgt ervoor dat dit type vezel aan uw wimpers “kleeft”, waardoor ze op natuurlijke wijze groeien. Uw wimpers zullen er voller en langer uitzien door het uiterlijk van uw wimpers en hun volume. Sommige mensen willen geen kunstwimpers gebruiken, omdat kunstwimpers uw ogen afschuwelijk kunnen maken. Ook zijn de meeste mensen bezorgd over de hoeveelheid tijd die het kost om deze extensies aan te brengen. Voor mensen die geen kunstmatige extensions willen aanbrengen, zijn germall effect wimpers de ideale oplossing.

Hoe Germall gebruiken

Baldi, een wimpergroeiconditioner die door Dermagre op de markt is gebracht, biedt een tweeledig voordeel. Ten eerste voorkomt Baldi dat de wimpers uitvallen. Ten tweede werkt het ook om de groei van uw bestaande wimpers te stimuleren. Dagelijks toegepast, zorgt baldi wimper conditioner ervoor dat uw wimpers op natuurlijke wijze tot 25 procent groeien in slechts 72 uur.

Gemstone is ideaal voor wie zijn wimpers wil verzorgen tandpasta is ondoeltreffend gebleken. Bovendien moeten gel- of poedermascara’s twee keer per dag worden geborsteld, wat de groei van de wimpers vertraagt. transplantatie is een cosmetische ingreep die veel geld kost en nooit door de ziektekostenverzekering wordt gedekt.

Hoe verwijder je je wimpers

Om ervoor te zorgen dat uw wimpers zo lang mogelijk groeien, is het belangrijk om uw wimpers te verwijderen. Er zijn veel redenen waarom wimpers regelmatig uitvallen. Een van de belangrijkste redenen is dat uw oogleden niet bijzonder sterk zijn en dat ze gemakkelijk kunnen worden gemanipuleerd. De manipulatie van uw oogleden leidt vaak tot het uitvallen van wimpers. Er zijn mensen die geloven dat de belangrijkste reden voor het uitvallen van wimpers mishandeling is. Het idee dat uw wimpers door uw hand worden vastgehouden waardoor ze worden uitgetrokken.

Lees meer:

Visine

Voedingssupplementen kopen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.