Hoe behandel je eczeem

eczeem

H cookies Inname, is er een verband tussen HMD’s en Eczeem creme ?

Hoewel het hygiënische milieu vaak een goede omgeving is voor sociale interactie en ontwikkeling, kan het ook een broedplaats zijn voor eczeem en netelroos. In een omgeving waar veel medicatie aan kinderen wordt toegediend, kunnen ideale omstandigheden voor een eczeemuitbraak ontstaan. In deze studie werden de klimatologische omstandigheden in het huis gecontroleerd en kregen de kinderen een niet-medicinale lotion toegediend waarin salicylzuur was verwerkt om alle mogelijke allergie-veroorzakende stoffen te elimineren. De volgende dag kreeg het kind geen medicatie en mocht het zo vaak in bad als het zelf wilde. De volgende ochtend werden de ogen van het kind gewassen met water op kamertemperatuur en werd een vloeiblokdoek gebruikt om de huid droog te deppen. De volgende ochtend werd het kind opnieuw geobserveerd en werd alles opgeschreven wat er aan de huid leek te zijn gebeurd.

De volgende nota is een eenvoudige statistiek. In het kader van deze studie werd elk kind gedurende een periode van vier uur de klok rond geobserveerd, in totaal gedurende 14 dagen. Het kind keek niet alleen hoe de huid in de loop van de dag was veranderd, het herinnerde zich ook hoe het voelde om gevoelig of niet-gevoelig te zijn op dat specifieke gebied van de dag.

Het kind met eczeem aan beide ogen had een aantal belangrijke symptomen. De ogen brandden en zagen er duidelijk korstig uit. De huid in het oog was warm en vochtig om aan te raken en maakte het kind erg blij om ’s morgens buiten te zijn en te ademen. Later ontwikkelde het zich echter tot een branderig gevoel toen het kind probeerde het oogmasker met water af te vegen. De vlekken en zweren waren ook zeer ernstig. Het kind wilde het gebied niet aanraken en had zijn ouders en de apotheker erover verteld. Het eczeem rond het oog wordt vaak een jeukende huid genoemd. Dit is een gevolg van zwelling. E editie twee werd ongeveer vier maanden na de tweede verjaardag van het kind geboren. Er waren geen korte broekjes voor het kind om te dragen en het t-shirt was gewoon te groot om te dragen Eczeem creme . Onnoemelijk veel mensen met kinderen hebben dit probleem dus ook ondervonden.

Wat de met eczeem gepaard gaande blokkades betreft, is er weinig bewijs dat erop wijst dat deze verband houden met eczeem. Ze zijn waarschijnlijk eerder te wijten aan het feit dat het kind geen eczeem heeft gehad. Het is een veel voorkomende misvatting dat kinderen die eczeem hebben niet met andere kinderen mogen spelen. Dit is niet waar. Het is gebruikelijk dat het eczeem in deze leeftijdsgroep bij beide geslachten voorkomt.

In dit geval zijn er verschillende dingen die erop wijzen. Een kind op deze leeftijd kan zijn of haar eigen eczeem ontwikkelen! Wanneer dit gebeurt, wordt dit beschouwd als typisch bij kinderen die eczeem hebben. Het eczeem op deze leeftijdsgroep kan zowel mild als ernstig zijn. Het is ook mogelijk dat, ten goede of ten kwade, eczeem in deze leeftijdsgroep toeneemt. Terwijl eczeem op deze leeftijd meestal alleen bij baby’s voorkomt, kan het af en toe ook voorkomen bij peuters en kleuters en bij volwassenen in de leeftijd van vier tot vijftien jaar.

Wat moeten de ouders doen?

Het is de taak van de ouders om manieren te vinden om het eczeem van het kind te behandelen. Het kan een eenvoudig proces zijn van het profylactisch aanbrengen van natuurlijke eczeemcrèmes. Of het kan zijn dat een van de ouders zijn kind meeneemt naar de dokter voor een controle en onderzoek om te zien of het kind allergisch is voor een bepaald allergeen (in de vorm van verschillende stuifmeelkorrels zoals pinda’s, kleurstoffen voor levensmiddelen, enz.

Aangezien het hoofddoel bij de behandeling van eczeem is de symptomen te doen verdwijnen, kunnen de ouders op zoek gaan naar behandelingsmogelijkheden voor eczeem, zoals de volgende:

Natuurlijke eczeembehandelingen, zoals het gebruik van natuurlijke remedies zoals het gebruik van aloë vera crème, zoethout, tea tree olie, of havermoutbaden zijn een aantrekkelijke en mogelijk genezende oplossing.

Het gebruik van steroïde crèmes kan schadelijk zijn, omdat steroïde crèmes bedoeld zijn om de symptomen van eczeem te verminderen en niet noodzakelijk de wortels van het probleem te behandelen.

Laat de medische gezondheid en de medische geschiedenis van uw kind om de zoveel tijd controleren, evenals de topische behandeling als er flare ups zijn die met flare ups gepaard gaan. Er kan een medische anamnese worden afgelegd, inclusief een volledige medische voorgeschiedenis van recente allergietests.

Pennen moeten ook worden gecontroleerd op voedselallergieën om er zeker van te zijn dat uw kind allergisch is voor voedselallergenen.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.