De sociale fobie

Fysio Tiel

De sociale fobie – Als het om uw gezondheid gaat, is de sociale fobie het vaakst de schuldige. De meeste mensen zijn bang om in het openbaar te zijn, of het nu gaat om het verhuizen naar een nieuwe locatie of het beginnen met een nieuwe baan. De meeste mensen zouden bij de voorbereiding op een horrorfilm doodsbang zijn dat ze niet snel genoeg zouden kunnen handelen als ze wisten dat ze zouden worden aangevallen door een stel stekende, schietende, robotachtige figuranten. Wanneer u in de openbare ruimte bent, kunnen al deze dingen gebeuren in een beangstigende zaak. Daarom is het van cruciaal belang dat u niet in paniek raakt wanneer u alleen bent, maar het is even belangrijk dat u sterk blijft en uw vastberadenheid behoudt wanneer u met de luidruchtigen wordt geconfronteerd. Zo eng als de openbare plaats kan zijn, het ergste ding over het is de mensen die je er zult ontmoeten. Want deze mensen behoren tot de dierbaarste vrienden die je ooit zult hebben. Zonder hen zult u absoluut niets bereiken dat u wenst. Er zijn verhalen bekend van Standford-studenten die hun vrijelijk geuite frustraties bundelden om een creatie te leren en misschien zelfs zoiets groots als De Bron van de Eeuwige Jeugd te bouwen.

o Studies hebben aangetoond dat pati├źnten die deelnamen aan fysiotherapie minder bang waren voor openbare ruimten als het ging om de dingen die je daar tegenkomt dan degenen die dat niet deden. Deels komt dit doordat de nieuwe kennis die je net hebt ontmoet waarschijnlijk een autoriteitsfiguur is. De meeste mensen hebben de neiging bang te zijn voor sommige dingen die in de openbare ruimte gebruikelijk kunnen zijn, maar de fysiotherapeut is er om te helpen.

o De fysiotherapeut zal de hele tijd dat hij u helpt een laboratoriumjas dragen, omdat hij weet wat bepaalde symptomen zijn en hoe lang ze duren. Als u niet weet wat ze zijn, of u weet niet hoe lang ze duren, wees dan niet bang om het de therapeut te vragen. Hij/zij kan u misschien helpen een diagnose te stellen van wat uw symptomen zijn.

Als je geen fan bent van het idee van het hebben van iemand van uw eigen in de kamer met u, vraag dan over de betaling plannen. Veel therapeuten zullen werken op een vergoeding voor service basis. Als je niet veel geld te besteden, dit is een van de belangrijkste dingen die je zult moeten kijken naar. Het is belangrijk om er zeker van te zijn dat u een redelijke prijs gaat betalen voor de service die u wilt.

Bedenk dat de omgeving waarin u zult werken, probeert u iets te laten doen waartoe u eerder misschien niet in staat was. Tegelijkertijd probeert het je ook iets te laten doen wat je voorheen ook nooit zou hebben gekund. Als je bang bent voor verpleegruimtes, ga dan niet in de rust.

Als je nooit in iets in het bijzonder geïnteresseerd bent geweest, neem dan de oversteek. Als het enigszins mogelijk is, neem dan die tijd om uit te zoeken wie de arts is, wat zijn/haar kwaliteiten zijn en wat je van hem/haar kunt verwachten. verpleging is niet zo schimmig als chirurg willen worden, je weet nooit wat er kan gebeuren. Het is heel gemakkelijk om jezelf kandidaat te stellen voor het antecedentenonderzoek.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.