De grondbeginselen van kapsels

kapsel

Terug naar de basis Voor de meeste mensen die voor het eerst naar de kapper gaan, is de ervaring relatief snel, aangezien de Kapper Ijsselstein eenvoudige apparatuur gebruikt en over een aantal eenvoudige basisvaardigheden beschikt.

Voor de meeste kappers komt de eerste loonsverhoging na ongeveer 1.300 uur ononderbroken professioneel werk. Zelfs met dit grote aantal uren werken de meeste kappers nog steeds een 40-urige werkweek. Met deze technologie en opleiding kunnen de meeste kappers gemakkelijk 10.000 uur in hun carrière werken, waardoor ze gemakkelijk rijk en welgesteld worden.

Rechtstreeks van de academie! Om kapper te worden, moet je eerst naar een “kappersschool” waar ze je alle basisvaardigheden leren. Daarom begint een barbier zijn of haar carrière waarschijnlijk als hairstylist, waarbij hij of zij nauw samenwerkt met de meest elementaire klanten. Als kapper leer je een grote verscheidenheid aan mensen kennen en word je blootgesteld aan elk nieuw kapsel dat uitkomt. Van fotomodellen tot klanten van 169thbucks, je leert zowat iedereen kennen. Daarom leer je mensen en hun persoonlijkheden heel goed kennen. Iedereen heeft verschillende sympathieën en antipathieën. Daarom moet je bij je klantenkring goede kapsels kunnen herkennen en welke kapsels bij hun persoonlijkheid passen en hun persoonlijkheid aanvullen. Goede kapsels kunnen daarom worden onderverdeeld in drie grote categorieën:

Naast de drie basiscategorieën van kapsels zijn er verschillende subcategorieën. Er zijn categorieën bestaande uit spike stijlen, gemengde stijlen en experimentele stijlen. Een speciale opmerking moet hier worden gemaakt over experimentele kapsels. Soms wordt het experiment beëindigd nadat de klant erachter is gekomen dat het kapsel helemaal niet bij hem past. Dit betekent echter niet dat een experiment niet werkt. Het betekent alleen dat het experiment niet te vaak moet worden uitgevoerd.

Spikes zijn een paar van de trends die door de jaren heen zijn gevolgd. Ze worden echter nog steeds gezien als avontuurlijk en ze vertegenwoordigen jongens die zich graag onderscheiden van de massa. Er zijn verschillende soorten spiky kapsels waar je uit kunt kiezen. Er zijn kam spikes, clipper spikes, spiked haarspelden, gesjabloneerde spikes en boxy spikes. De volgorde waarin u het haar moet knippen is echter zeer belangrijk.

U moet altijd beginnen met het wassen van het haar en het aanbrengen van een gel. Dit is omdat pas gewassen haar een verbaasd uiterlijk kan hebben. Zorg er bovendien voor dat de klant weet waar hij of zij naar op zoek is voordat het haar wordt geknipt, ook al ziet het door hem of haar gekozen kapsel er misschien fatsoenlijk uit. Een goede ervaring op de kapselafdeling kan heel mooi zijn, maar alleen als het wordt uitgevoerd door een ervaren hairstylist. Als een onervaren hairstylist het doet, wordt er hoogstwaarschijnlijk geen rekening mee gehouden en kunnen de resultaten rampzalig zijn.

Om ervoor te zorgen dat zowel de kapper als de haarstylist weten wat ze doen, moeten aan de klant de “voor en na” foto’s van de beroemdheid van het kapsel worden getoond. Vervolgens moet de hairstylist een kopie van deze foto’s overleggen, zodat de hairstylist community in het algemeen en de hairstylist in het bijzonder zich een idee kunnen vormen van wat de resultaten zouden kunnen zijn.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.