Coaching van uw coach

Coach IJsselstein

Coaching werkt met u, u kunt het ook mentorschap noemen, maar het werkt in het midden tussen de twee, u hebt uw persoonlijke coach en uw verbintenissen coach.

Een coach geeft geen advies, maar geeft u een objectief, getraind perspectief om te kijken waar u staat en tegelijkertijd de uitdagingen te onderkennen waar u op een bepaald moment voor staat. Uw coach geeft u de kans om uw zorgen te overwegen en geeft u de kans om de beslissingen te nemen die een verschil maken in de resultaten die u ervaart. U zult de vaardigheden ontwikkelen, samen met het vertrouwen, om de leiding te nemen over uw resultaten.

Een coach zal je helpen persoonlijk te groeien in de tijd. Hij helpt je niet alleen nieuwe vaardigheden aan te leren, maar helpt je ook te groeien in zelfacceptatie. Breng tijd door om naar binnen te kijken en je gevoelens van zelfaanvaarding te ontwikkelen, leer je angsten kennen, luister naar de stem in je hoofd die je iets vertelt. Over het algemeen kun je pas beginnen te groeien als je echt volledige zelfaanvaarding voelt. Dus wanneer je uiteindelijk zelfaanvaarding hebt bereikt en van je leven zult blijven genieten, zal je coach je een dynamische mindset hebben uitgelegd en je ermee vertrouwd hebben gemaakt.

Je hebt zoveel tijd als je nodig hebt om vaardigheden te ontwikkelen, te werken aan hun blijvende aarding, en zelfacceptatie te ontwikkelen. Al deze zaken bouwen op elkaar voort om een groter evenwicht te creëren. Je levenscoach zal je op elk van deze gebieden helpen. Mijn interesse in een sportcarrière is bijvoorbeeld dat ik je wil helpen om te slagen vanuit een atletisch perspectief en ook om een of andere bijdrage te leveren aan de wereld waarin je leeft. Ik help je om met voldoende focus een groter verlangen te bereiken en de vaardigheden te verwerven die je in staat stellen het succes te hebben waarnaar je verlangt.

Een goede coach begrijpt dat je mogelijkheden onbeperkt zijn. Ze zullen je helpen bij: Het vinden van de doelen, zodat u kunt genieten van de voltooiing van de prestatie.  Het stellen van nieuwe uitdagingen en het meten van uw vooruitgang bij het bereiken van uw doelen.

U leert hoe u moet functioneren in een groeiende en dynamische omgeving en weet hoe u uw dagelijkse activiteiten niet moet veranderen. Als u vast blijft zitten aan uw coach en het sterke verlangen hebt om in de door u gewenste richting te bewegen, zal uw coach er voor u zijn. Wanneer u met een coach werkt, is het dus waarschijnlijker dat het einde van de relatie tevreden berichten in uw leven zullen zijn en dat veel elementen van de coachingrelatie zullen worden voortgezet. Je zult meer van jezelf houden, en leren dat je vervuld kunt zijn en voldoening kunt hebben in je leven, en ook in andere gebieden van je leven.

Tot slot, vergeet niet dat je belangrijk bent buiten je gedrag. Laten we de statistieken niet vergeten, mensen komen om door alcohol. Mensen worden ziek door je brutaliteit of slechte houding. Je raakt gewond door’. 2% van je communicatie is gebaseerd op woorden, en nog eens 2% is door lichaamstaal en face-to-face dingen.

Lees meer

Burn out

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.