Basis Manicure en Pedicure

Pedicure Veenendaal

 

Een voordeel van het hebben van een pedicure in plaats van een spa elke dag van het jaar is zeer verminderd vinden van tijd om naar de spa te gaan. In veel gevallen vereisen spa’s massagediensten die moeten worden uitgevoerd door een gediplomeerde professional. Helaas zijn er lang niet zoveel gediplomeerde vakmensen met de juiste opleiding om manicures en pedicures uit te voeren, zodat deze laatste gemakkelijk verkrijgbaar zijn, in buurtwinkels op de hoek.

De meeste luxe kuuroorden hebben werknemers die opgeleid zijn om de meeste behandelingen uit te voeren. Als u uw manicures en pedicures laat doen, moet u ze zeker alleen laten doen door de erkende manicure. Als u uw vrienden mee laat gaan, laat ze dan naar uw huis komen in plaats van naar een kuuroord. Dan kunt u tegelijkertijd een veganistische cocktail eten en een manicure nemen. Als je geen zin hebt om je voeten en handen te laten verven, laat het dan in een kuuroord doen. Daar zijn veel redenen voor, waaronder de voorbereiding op een speciale gebeurtenis.

Zoek vervolgens een salon dat gespecialiseerd is in nagelbehandelingen. U bent op zoek naar een spa die een volledig gamma van diensten aanbiedt, van gezichtsbehandelingen tot volledige lichaamsbehandelingen. Als de salon andere schoonheidsbehandelingen aanbiedt, moet u daarnaar vragen.

Wat de prijzen betreft, zou het basispakket voor manicure en pedicure ongeveer 30 dollar moeten kosten. Daar moet ook een fooi bij inbegrepen zijn, want deze behandelingen zijn kostbaar. Een peeling en nagels knippen voor een uur kost slechts $15, maar een volledige lichaamsbehandeling kan $50 kosten. Omdat deze pakketten vrij goedkoop zijn, moet u zich concentreren op het essentiële. Besteed niet alleen aan de crème of de kam die gebruikt wordt, maar investeer in een paar witte katoenen sokken voor je voetjes. Tot slot kunt u het beste gewoon uw basis manicure en pedicure laten doen in een spa. Het is duur om je nagels thuis te laten doen.

Sommige basis nagelverzorging kan echter ook thuis worden gedaan. U heeft een nagelborstel, nagelriemolie en nagellakremover nodig. Het is niet belangrijk om nagellakremover van hoge kwaliteit te kopen, omdat de meeste daarvan stinken. Vervolgens breng je de nagelriemolie aan langs de nagelriemen. De meeste nagelriemolie kan direct op de nagels worden aangebracht. Vermijd het om uw handen een paar seconden in zeep te weken. Breng in plaats daarvan de nagelriemolie aan in een klein schaaltje.

Nagellak is de volgende. Breng de basislaag aan op de nagels. Het helpt voorkomen dat de nagellak vlekken op de nagels maakt. Als de basislaag eenmaal is aangebracht, kan hij met water en zeep worden verwijderd. Gewone nagellak zou de base coat echter anders oplossen. Koop een base coat en een flesje nagellak remover. Doorloop vervolgens de stappen van het verwijderen van nagellak:

Vaseline helpt om de extra of dode huid van uw nagels te verwijderen. Nagelriemcrème kan op de nagelriemen worden aangebracht om ze zacht te houden en het verwijderen van nagellak te vergemakkelijken. Wees echter voorzichtig met nagelriemcrème omdat het de nagels kan doen splijten. Lees het etiket zorgvuldig voordat u het op uw nagels aanbrengt. Dubbel- of drievoudig gemalen nagellak kan uw nagels beschermen tegen bepaalde chemicaliën die in nagellak zitten.

Het aanbrengen van nagellak begint met het aanbrengen van een basislaag. Vervolgens wordt de nagellak in dunne laagjes aangebracht, die uiteindelijk worden verwijderd als u niet tevreden bent met de kleur. De laatste stap in het proces is het drogen van de nagels en het aanbrengen van een base coat crème.

De meeste basiskits voor manicure en pedicure worden geleverd met zowel manicure- als pedicuregereedschap. Het manicure gereedschap wordt gebruikt om de basislaag aan te brengen, terwijl het pedicure gereedschap wordt gebruikt om de dode huid van de nagels te verwijderen nadat de basislaag is aangebracht. De meeste van deze kits worden ook geleverd met nagelvijlen en buffers, die nodig zijn om de dode huid van de nagels te verwijderen.

Zodra u het nodige gereedschap hebt aangeschaft, kunt u beginnen met uw basismanicure of -pedicure. Als u klaar bent, kunt u de nagels en voeten afspoelen met schoon water om eventueel vuil te verwijderen en de pedicure of manicure die u zojuist hebt ontwikkeld te behouden.

Er zijn echter andere hulpmiddelen die u nodig kunt hebben. Als je de basis manicure en pedicure doet, wil je misschien een nagelvijl, polijstmortel, nagelriemknipper en een schuin pincet meenemen. Je zult ook een schuurplankje, nagelschaartje, nagelverdunners en tondeuses mee willen nemen.

Om het drogen en vijlen van de nagels te vergemakkelijken, kunt u een vijlapparaat en een droger voor het vijlen meenemen. Een ander belangrijk ingrediënt voor uw basismanicure en -pedicure is een handlotion. De beste manicure en pedicure zou een handlotion hebben die uw handen en voeten reinigt en verzorgt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.